De logopedisten van het Logopediecentrum zijn allemaal allround geschoold en hebben daarnaast nog hun eigen specialismen. Zie onderstaand voor meer informatie en om eventueel rechtstreeks een e-mail te sturen.

Bibi van Ooijen

Na onze start ( nu alweer meer dan 30 jaar geleden) is het Logopediecentrum uitgegroeid tot een professionele praktijk waarin ik me thuis voel en die mij nog altijd uitdaagt in het verwerven én uitdragen van kennis. Door mijn specialisatie als pré-verbaal logopediste, word ik ingeschakeld voor alle problemen die zich kunnen voordoen op het gebied van eet- en drinkproblemen . Naast deze problematiek is de behandeling van taalstoornissen bij (jonge ) kinderen een deelgebied van de logopedie dat mijn sterke interesse (en vaardigheid) heeft. Ook ben ik inmiddels alweer een aantal jaren de logopediste van het Down-team op de down-poli in de Kinderkliniek. De intensieve samenwerking met andere disciplines betrokken bij de zorg voor kinderen met het syndroom van Down is heel efficiënt. Ook het werken in teamverband is geweldig prettig, ik hoop het vak nog lang op deze manier te kunnen uitoefenen.

Stuur Bibi een e-mail
Miranda Kwakman

Sinds 1999 werk ik met veel enthousiasme bij het Logopediecentrum. In eerste instantie 3 dagen per week, maar al snel werkte ik er fulltime. Door de jaren heen heb ik in meerdere vestigingen, in grote én in kleine teams gewerkt. Binnen ons hechte team met allround en gespecialiseerde logopedisten houd ik mij tevens bezig met het opleiden van aankomende en pas afgestudeerde logopedisten.

Mede middels het volgen van cursussen, heb ik mij vooral toegelegd op het behandelen van jonge onverstaanbare / verminderd verstaanbare kinderen, kinderen met taalstoornissen in combinatie met een stoornis binnen het autisme spectrum en kinderen met taalleerstoornissen. Sinds enkele jaren werk ik op het gebied van dyslexie nauw samen met praktijk Merkelbach, waarbij ik als medebehandelaar en uitvoerder van het behandelplan fungeer.

Binnen de vakgebieden waarin ik als logopedist werkzaam ben, ervaar ik veel plezier en voldoening, dus ik hoop nog jarenlang een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van de communicatieve vaardigheden van kinderen!

Stuur Miranda een e-mail
Elly den Boer
Mijn naam is Elly den Boer en ik ben in 2017 afgestudeerd aan de Hogeschool in Utrecht. Al snel na de start van mijn opleiding wist ik dat ik het goede vak had gekozen. Mijn passie ligt bij het helpen van kinderen die problemen ondervinden met communiceren. Door samen met u te werken en gezamenlijk een behandelplan op te stellen, helpen we uw kind weer met plezier te spreken. Sinds november 2022 werk ik bij het Logopediecentrum in Almere Buiten. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met kinderen met verschillende soorten taal- en spraakproblemen. Hier heb ik ook meerdere cursussen in gevolgd zodat u de juiste behandeling krijgt. Daarnaast heb ik veel gewerkt met kinderen met afwijkende mondgewoonten. In januari 2023 heb ik de cursus preverbale logopedie gevolgd, zodat ik ook de allerkleinsten kan helpen. Groet Elly
Stuur Elly een e-mail