Wij werken met een groot team medewerksters. Zij zijn allemaal allround geschoold en hebben daarnaast nog hun eigen specialismen. Zie onderstaand voor meer informatie en om eventueel rechtstreeks een e-mail te sturen.

Bibi van Ooijen
Na onze start ( nu alweer meer dan 30 jaar geleden) is het Logopediecentrum uitgegroeid tot een professionele, grote praktijk waarin ik me thuis voel en die mij nog altijd uitdaagt in het verwerven én uitdragen van kennis. Door mijn specialisatie als pré-verbaal logopediste, word ik ingeschakeld voor alle problemen die zich kunnen voordoen op het gebied van eet- en drinkproblemen . Naast deze problematiek is de behandeling van taalstoornissen bij (jonge ) kinderen een deelgebied van de logopedie dat mijn sterke interesse (en vaardigheid) heeft. Ook ben ik inmiddels alweer een aantal jaren de logopediste van het Down-team op de down-poli in de Kinderkliniek. De intensieve samenwerking met andere disciplines betrokken bij de zorg voor kinderen met het syndroom van Down is heel efficiënt. Ook het werken in zo'n groot team van logopedisten is geweldig prettig, ik hoop het vak nog lang op deze manier te kunnen uitoefenen.
Stuur Bibi een e-mail
Miranda Kwakman
Sinds 1999 werk ik met veel plezier in de Almeerse vestigingen van het Logopediecentrum, in het begin 3 dagen per week, maar al snel werkte ik er fulltime. Door de jaren heen heb ik verschillende cursussen gevolgd en heb ik mij vooral toegelegd op het behandelen van jonge onverstaanbare/verminderd verstaanbare kinderen, kinderen met taalstoornissen in combinatie met een stoornis binnen het autistisch spectrum en kinderen met taalleerstoornissen. Sinds enkele jaren werk ik op het gebied van dyslexie nauw samen met praktijk Merkelbach. Daarbij fungeer ik als medebehandelaar en uitvoerder van het behandelplan. Vanaf 1 januari 2019 werk ik twee dagen per week (di/do) in gezondheidscentrum Vizier in Almere Poort, waar ik logopedische onderzoeken en behandelingen verricht en samenwerk met de verschillende (para)medische disciplines, die binnen het gezondheidscentrum werkzaam zijn. Deze nieuwe werkplek biedt mij wederom de kans om nieuwe kennis te vergaren en in mogelijkheden en oplossingen te denken!
Stuur Miranda een e-mail
Sandra Platschorre
Sinds februari 2012 ben ik werkzaam in het logopediecentrum. Het werken in deze grote praktijk bevalt me prima! Het leuke van het werken in een praktijk vind ik de diversiteit aan problemen die je tegenkomt. Dit houdt het werk uitdagend en afwisselend Het werken met kinderen van allerlei leeftijden en met een verschillende problematiek vind ik ontzettend leuk. Binnen de groep kinderen hebben kinderen met gedragsproblemen en/of met een stoornis binnen het autisme spectrum mijn speciale interesse. Naast het werken met kinderen vind ik het werken met volwassenen met stemproblemen erg boeiend.
Stuur Sandra een e-mail
Sanne de Jonge

Ik ben Sanne de Jonge, logopedist en dyslexiespecialist en ben sinds mei 2015 met veel plezier werkzaam bij het Logopediecentrum. Sinds 2019 werk ik zowel op de locatie in Almere Stad, als in Lelystad. Ik werk voornamelijk met kinderen en behandel allerlei logopedische stoornissen, zoals spraak- taalproblematiek, articulatieproblemen en taal-leerstoornissen. Daarnaast houd ik mij bezig met de logopedische aspecten van dyslexie. Ook heb ik ervaring in het werken met kinderen met ontwikkelingsproblematiek, waarbij ik regelmatig samenwerk met andere disciplines. Sinds enkele jaren werk ik als preverbaal logopedist, wat inhoud dat ik logopedische zorg bied aan ouders en kinderen van 0-2 jaar met een hulpvraag op het gebied van eet- en drinkproblematiek.

Stuur Sanne een e-mail
Marije Dijkstra
Ik ben Marije Dijkstra en ik werk sinds augustus 2017 fulltime bij het Logopediecentrum op verschillende locaties in zowel Lelystad als Almere. Ik heb net de opleiding logopedie afgerond bij de Hanzehogeschool Groningen. Tijdens de opleiding heb ik een extra programma gevolgd om mijn kennis te verbreden en daarnaast me te verdiepen in de behandeling van dysfagie met behoud van de kwaliteit van leven van de patiënt. Ik heb ervaring met het behandelen van kinderen met spraak-/taalproblemen en met volwassenen met articulatieproblemen of neurologische spraak-, taal- en slikproblemen. Ik vind het erg leuk om met verschillende doelgroepen te werken. Hierdoor blijf ik continu aan het leren. Verder hoop ik mijn kennis daarnaast nog te vergroten door het volgen van verschillende cursussen.
Stuur Marije een e-mail
Else-Marije Mol
Mijn naam is Else-Marije Mol. Ik ben sinds de zomer van 2017 afgestudeerd aan Chr. Hogeschool Windesheim en sindsdien werkzaam bij het Logopediecentrum. U kunt mij tegenkomen in zowel Almere als in Lelystad. Het logopedische vakgebied is heel divers. Iedere cliënt is anders en daarmee ook elke behandeling, dit betekent dat geen dag er hetzelfde uitziet, wat erg uitdagend is. Mijn kennis en interesse gaan met name uit naar kinderen met spraak en -taalproblematiek. In de toekomst wil ik me graag gaan verbreden en verdiepen door middel van cursussen. Het werken met mensen geeft mij elke dag weer energie en veel plezier in mijn werk!
Stuur Else-Marije een e-mail
Gizem Dagarslan

Ik ben Gizem Dagarslan. In de zomer van 2018 heb ik de opleiding logopedie afgerond aan het Windesheim Flevoland. Vanaf juni 2018 ben ik werkzaam bij het Logopediecentrum op de locatie in Almere-buiten als waarnemer voor Mirjam Slager.
In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen met spraak- en taalproblemen. Kinderen helpen bij spraak- en taalproblemen is voor mij het mooiste om te mogen doen. Het geeft mij voldoening om iets voor de mens te kunnen betekenen. Mijn interesse gaat uit naar het behandelen van meertalige kinderen met taalproblemen.

Stuur Gizem een e-mail:
Margriet Vroomans

In januari 2019 heb ik de opleiding logopedie aan hogeschool Windesheim afgerond. De gebieden die op dit moment mijn grootste interesse hebben zijn meertaligheid, articulatie en taalmoeilijkheden. Daarnaast wil ik me graag ontwikkelen in het geven van logopedische behandelingen middels een digitaal middel, zoals een iPad of een laptop. Op het gebied van werken met kinderen met gedragsmoeilijkheden, zoals autisme en ASS wil ik mij graag verbreden. Daarnaast vind ik werken in het onderwijs ontzettend leuk! Van de combinatie tussen het werken in de vrijgevestigde praktijk en in het onderwijs word ik blij. Door de ervaring die ik nu mag opdoen in combinatie met het doen van cursussen, wil ik mezelf graag blijven ontwikkelen.

Stuur Margriet een e-mail:
Gerlinde Post
Mijn naam is Gerlinde Post. In augustus 2019 heb ik mijn opleiding tot logopediste met veel plezier afgerond aan de Hogeschool Windesheim. Sindsdien ben ik werkzaam bij het Logopediecentrum. U zult mij vooral treffen op de locatie in Almere Buiten. Binnen het vakgebied gaat mijn interesse uit naar kinderen met taal- en spraakproblematiek. Het leuke en uitdagende van het vak vind ik het afstemmen van de behandeling op de behoeften van de cliënt. In de toekomst zou ik mij graag willen ontwikkelen in het vakgebied door het volgen van cursussen en scholingen.
Stuur Gerlinde een e-mail:
Margot van der Veen
Hier komt het verhaal van Margot!
Rivkah Blom
Hier komt het verhaal van Rivkah