Wij werken met een groot team medewerksters. Zij zijn allemaal allround geschoold en hebben daarnaast nog hun eigen specialismen. Zie onderstaand voor meer informatie en om eventueel rechtstreeks een e-mail te sturen.

Bibi van Ooijen
Na onze start ( nu alweer meer dan 30 jaar geleden) is het Logopediecentrum uitgegroeid tot een professionele, grote praktijk waarin ik me thuis voel en die mij nog altijd uitdaagt in het verwerven én uitdragen van kennis. Door mijn specialisatie als pré-verbaal logopediste, word ik ingeschakeld voor alle problemen die zich kunnen voordoen op het gebied van eet- en drinkproblemen . Naast deze problematiek is de behandeling van taalstoornissen bij (jonge ) kinderen een deelgebied van de logopedie dat mijn sterke interesse (en vaardigheid) heeft. Ook ben ik inmiddels alweer een aantal jaren de logopediste van het Down-team op de down-poli in de Kinderkliniek. De intensieve samenwerking met andere disciplines betrokken bij de zorg voor kinderen met het syndroom van Down is heel efficiënt. Ook het werken in zo'n groot team van logopedisten is geweldig prettig, ik hoop het vak nog lang op deze manier te kunnen uitoefenen.
Stuur Bibi een e-mail
Miranda Kwakman
Sinds 1999 werk ik met veel plezier in de Almeerse vestigingen van het Logopediecentrum, in het begin 3 dagen per week, maar al snel werkte ik er fulltime. Door de jaren heen heb ik verschillende cursussen gevolgd en heb ik mij vooral toegelegd op het behandelen van jonge onverstaanbare/verminderd verstaanbare kinderen, kinderen met taalstoornissen in combinatie met een stoornis binnen het autistisch spectrum en kinderen met taalleerstoornissen. Sinds enkele jaren werk ik op het gebied van dyslexie nauw samen met praktijk Merkelbach. Daarbij fungeer ik als medebehandelaar en uitvoerder van het behandelplan. Vanaf 2021 werk ik met veel plezier twee dagen in onze vestiging in Almere Buiten ( ma/di) en twee dagen in onze vestiging in Lelystad ( woe/do).
Stuur Miranda een e-mail
Sandra Platschorre
Sinds februari 2012 ben ik werkzaam in het logopediecentrum. Het werken in deze grote praktijk bevalt me prima! Het leuke van het werken in een praktijk vind ik de diversiteit aan problemen die je tegenkomt. Dit houdt het werk uitdagend en afwisselend Het werken met kinderen van allerlei leeftijden en met een verschillende problematiek vind ik ontzettend leuk. Binnen de groep kinderen hebben kinderen met gedragsproblemen en/of met een stoornis binnen het autisme spectrum mijn speciale interesse. Naast het werken met kinderen vind ik het werken met volwassenen met stemproblemen erg boeiend.
Stuur Sandra een e-mail
Rebecca Blom
Mijn naam is Rebecca Blom en ik heb logopedie gestudeerd aan Christelijke Hogeschool Windesheim. Vanaf 5 augustus ben ik werkende bij het Logopediecentrum op de locaties in Almere-Stad en in Almere-Poort. Ik heb veel ervaring opgedaan met kinderen met spraak- en taalproblemen. Ik vind het belangrijk dat uw kind (weer) plezier heeft in de communicatie. U, als ouder, speelt een grote rol in de ontwikkeling. Daarom vind ik het essentieel dat wij samen, gedurende het hele behandeltraject, kijken naar wat uw kind nodig heeft. Ik word blij van een kind dat na logopedische begeleiding vol zelfvertrouwen zijn of haar toekomst tegemoet gaat. Naast het behandelen van kinderen beleef ik ook plezier aan het begeleiden van volwassenen. Wat mij verder intrigeert, is de spreek- en zangstem. Ik ben van mening dat een goede spreek- en /of zangstem bijdraagt aan prettig communiceren of zingen in het dagelijks leven. Ik hoop mij in de logopedie verder te mogen ontwikkelen door cursussen en bijscholing te volgen en daarbij nieuwe vaardigheden op te doen.
Nancy Setkowski
Mijn naam is Nancy Setkowski en ik ben afgestudeerd als logopedist aan Hogeschool Windesheim in Almere. Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam bij het Logopediecentrum op de locatie in Almere Buiten en Lelystad. Binnen dit team van logopedisten heerst een prettige werksfeer. Tijdens mijn opleiding heb ik vol enthousiasme de minor ‘Taal en Cultuur Nederlandse Gebarentaal (NGT)’ aan Hogeschool Utrecht gevolgd. Gebarentaal heeft een eigen grammatica en woordenschat, dat maakt gebarentaal uniek! Ik hoop in dit vak de gebaren tijdens de behandelingen in te kunnen zetten. Ik heb tijdens mijn opleiding tot logopedist veel ervaring opgedaan bij (jonge) kinderen met taal -en spraakproblematiek. Ook heb ik ervaring opgedaan binnen het cluster-2 onderwijs (dove/slechthorende kinderen). Ik hoop in de toekomst verschillende cursussen te mogen volgen op diverse behandelgebieden van logopedie!