Afscheid van Jennifer en Mirjam.

Nu we na coronatijd weer aan de slag zijn moeten we nog even een paar dingen melden.

Jennifer heeft na haar grote reis en onbetaald verlof besloten een andere werkplek te zoeken. We wensen haar heel veel plezier en succes in haar nieuwe baan.

Ook Mirjam Weber heeft besloten dat het voor haar tijd is voor een nieuwe uitdaging. We danken Mirjam voor haar enorme inzet van de afgelopen jaren en wensen we haar veel succes voor de toekomst.

Gelukkig heeft het logopediecentrum een aantal waardige opvolgers kunnen vinden met de dames Margot van der Veen en Rivkah Blom

Vacature

Het logopediecentrum heeft met ingang van 1 februari 2020 een vacature voor een logopediste voor 4 dagen per week.

De vacature staat op Logopediestart.nl, maar is ook te vinden op deze website onder het kopje: “werken bij het Logopediecentrum”

Graag uw reactie naar M. Kwakman; mkwakman@logopediecentrum.nl

Afscheid Mariëtte Jansen

Na meer dan 30 jaar geleden de praktijk in Almere-stad te zijn gestart, is nu de tijd van afscheid aangebroken. Mariëtte gaat genieten van haar welverdiende rust en zal onze praktijk met ingang van 1 augustus definitief verlaten.

We danken haar voor haar inzet in alle afgelopen jaren waarin zij heeft meegewerkt aan het groot brengen van deze prakijk, zowel in omvang als in kwaliteit.

Logopedisten gezocht!

Ben je geïnteresseerd in een leuke, afwisselende baan met een goed salaris?
Zou je graag in de groeiende stad Almere willen werken in een van onze vestigingen , die zowel per auto als met openbaar vervoer goed bereikbaar zijn?

Spreekt het werken in een groot team je aan?

Het Logopediecentrum is een logopediepraktijk met 4 vestigingen, waarbinnen 13 logopedisten (part time) werkzaam zijn. Enkelen van hen werken als generalist, maar er zijn ook verschillende specialisaties binnen het Logopediecentrum.

In verband met zwangerschap en ziekte binnen het team hebben wij de volgende vacatures:

  • Logopedist voor 24 uur per week (per direct)
  • Logopedist voor 32 uur per week (m.i.v. begin november 2017)

Een waarneming voor onbepaalde tijd en uitzicht op een vaste baan behoren tot de mogelijkheden.

Ben je een (bijna) gediplomeerd logopedist en sta je (na je afstuderen) geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, dan kun je je reactie sturen naar:
Logopediecentrum
T.a.v. M. Kwakman
Vennemeerstraat 2
1316 KC Almere
mkwakman@logopediecentrum.nl

Informatie over onze praktijk kun je vinden op onze website: www.logopediecentrum.nl
Voor meer informatie over de vacatures kun je contact opnemen met Miranda Kwakman, tel: 036-5334499/5327070

Nieuwe website

We hebben een nieuwe website! Het kan zijn dat nog niet alle links goed werken en dat horen we dan graag, zodat we de website nog beter kunnen maken. Mocht je fouten ontdekken of informatie missen, klik dan hier om een mail te sturen naar de websitebeheerder.